Položení základního kamene lůžkového hospice

Dne 10.5.2015 byl v areálu bývalého kláštera ve Veltrusech položen základní kámen budoucího lůžkového hospicového zařízení. Na základní kámen poklepali: sestra Marie Dulce Adams, představená Kongregace Dcer Božské Lásky, sestra Blanka, představená České provincie Kongregace Dcer Božské Lásky, J.M. Jan Gerndt v zastoupení kardinála Dominika Duky z Arcibiskupství pražského, Milan Němec, statutární zástupce a náměstek hejtmana Středočeského kraje, Lucie Krausová, ředitelka odboru legislativního Ministerstva zdravotnictví, Filip Volák, starosta města Veltrusy a Lubomír Kníže, ředitel Hospice.

Slavnostní událost byla provázena celodenním bohatým kulturním programem, v němž se vystřídalo na patnáct dětských i dospěláckých souborů a skupin různých žánrů. Překvapením bylo vystoupení "náhodného kolemjdoucího" muzikálového zpěváka Jaromíra Adamce se "Vzpomínkou na Waldemara Matušku".

Všem účinkujícím velmi děkujeme za podporu charitativní akce, Rovněž moc děkujeme kralupské TV za zpracování reportáže z oslavy:

https://youtu.be/26NGsc51Koc

Přílohy: 
Image icon priprava_na_poklepani.jpgImage icon poklepani_kamene.jpg