Prosba o Váš HLAS – hlasujte pro náš projekt!

Od 30.8.2018 je otevřeno hlasování v soutěži „Globus Lepší svět“, v níž celkem 45 finalistů v rámci 15 supermarketů GLOBUS v ČR soutěží se svým projektem vždy v rámci jednoho supermarketu, který mu teritoriálně přísluší. Pro každý supermarket jsou tak vybrány 3 finalisté, kteří soutěží o prvé až třetí místo. Prvé místo představuje výhru ve výši 130 tis. Kč, druhé 80 tis. Kč a třetí 50 tis. Kč. Výhry jsou rozdělené podle počtu získaných hlasů soutěžících při jednotlivých supermarketech. Hlasování poběží až do 30.9.2018 (23.59 hod.).

Projekt naší společnosti s názvem „Technické zázemí pro pracovníky Hospice ve středisku Veltrusy, klášter“ je zaměřen na vybudování zázemí pracovníků střediska Veltrusy, konkrétně toalet, sprch a kuchyňky. Jeho realizací budou vytvořeny nezbytné předpoklady pro zahájení činnosti střediska. Projekt je přiřazen k supermarketu GLOBUS Praha – Čakovice.

Rádi bychom Vás poprosili o podporu našeho projektu. Prosíme, hlasujte pro něj. Hlasujte pro něj, pokud možno každý den.

Hlasování probíhá on-line na adrese: www.globus.cz/o-globusu/spolecenska-odpovednost/lepsi-svet.html. Každý hlasující má právo hlasovat pouze jedenkrát denně, a to až do ukončení soutěže. Každý pokus o porušení tohoto pravidla má za následek vyloučení ze soutěže. Kontrola probíhá zejména potvrzením hlasování z uvedené mailové adresy hlasujícího. Detailní pravidla hlasování jsou uvedené v přiloženém souboru.

Moc děkujeme za Vaší podporu.

Přílohy: 
PDF icon globus_lepsi_svet_pravidla.pdf